Nytt sortiment for plugg og forankring – Arvid Nilsson
Plugg och förankring

Nytt sortiment for plugg og forankring

Vi har nå implementert et helt nytt sortiment for plugg og forankring i Arvid Nilssons miljøvennlige forpakninger. Produktkvaliteten er enda bedre og sortimentet bredere i form av flere dimensjoner innen hver produktgruppe.

«Vi begynte i høst med implementeringen av det nye sortimentet og er nå helt klare til å lansere dette. De tilbakemeldingene vi har fått fra kunder som allerede har rukket å kjøpe inn produkter fra sortimentet, har vært svært positive. Ved å øke sortimentet kan vi tilfredsstille flere av kundene våre samtidig som vi leverer enda bedre produktkvalitet», sier Andreas Franzén, salgssjef hos Arvid Nilsson.

Foruten at sortimentet er nytt, pakkes produktene i dette sortimentet nå i vår vanntette Miljøboks, samt den nye blisterforpakningen i kartong og gjenvunnet PET. Dessuten har vi laget en ny etikett for sortimentet med informasjon som veileder brukeren. Også butikkhyllene kompletteres med informasjonsmateriell.

«Det føles utrolig gøy at vi nå kan tilby et sortiment for plugg og forankring i våre egne forpakninger med vårt varemerkeDet er et stort pluss for butikkundene», sier Andreas Franzén.


Til sortimentet i vår webbshop!