Screw cancer – Arvid Nilsson

Screw cancer

Arven etter Arvid

I 1953 startet vår grunnlegger Arvid Nilsson et fond for å støtte kampen mot kreft og hjertesykdommer. Vi er svært stolte over vår grunnlegger, og det er en selvfølgelighet for oss å fortsette i Arvids fotspor. For noen år siden ble ideen om å starte innsamlingen Screw Cancer født. Sammen med den Göteborg-baserte designduoen Lundbladbaldal ble det skapt et armbånd med tydelig kobling til kjernen og hjertet av Arvid Nilsson. Inntektene fra salget av disse armbåndene går til å støtte organisasjoner som hjelper barn og unge voksne som blir kreftsyke.

En del av vårt CSR-arbete

Screw Cancer er en innsamling initiert av Arvid Nilsson AB. Gjennom salg av armbånd som vi selv fremstiller og selger, støtter vi organisasjoner som hjelper barn og unge som blir kreftsyke. Alle inntekter fra salg av armbånd går uavkortet til disse organisasjonene.

Støtt kampen du også

Vil du bestille et armbånd? Send en e-post til screwcancer@arvidnilsson.com der du angir:

  • Navn
  • Leveringsadresse
  • Størrelse (Small 20 cm, Medium 21,5 cm, Large 23 cm, X-Large 24,5 cm)
  • Type armbåndskit (se bilder ovenfor)
  • Ditt mobilnummer og din e-postadresse

Frakt tilkommer på hver bestilling. Når vi har mottatt din bestilling, får du en bekreftelses-e-post. Send 266 kr med Vips till 14471 så sender vi armbåndet ditt.

Våre armbånd er designet av Sandra Lundblad og Carolina Baldal, to talentfulle smykkedesignere fra Göteborg. På oppdrag av Arvid Nilsson fikk de frie hender til å skape et armbånd basert på produkter i vårt eksisterende sortiment.