Store System – Arvid Nilsson

Store System

Bedre synlighet og økt omsetning med Arvid Nilsson Store System - vårt smarte butikkonsept.

Fordeler for både forhandlere og kunder

Arvid Nilsson Store System er et nøye gjennomarbeidet og lettoversiktlig butikkonsept som håndterer alle våre produkter innen skrue og innfesting. Konseptet er spesielt utviklet for å skape fordeler for deg som forhandler samt for dine egne kunder.

Bedre synlighet gir økt omsetning

Økt omsetning, lettere å finne og mer orden i avdelingen for festemidler. Vårt butikkonsept Store System setter fart på omsetningen. Produktene eksponeres på en tydelig måte i forskjellige produktgrupper, og flere produkter får plass på mindre areal.

Se vår Store systemkatalog her

Gir kundene raskest mulig service

Store System gjør det enklere for kundene raskt å finne riktige produkter i hyllene. Dessuten sparer du som forhandler håndteringstid på avdelingen for festemidler.

Økt fleksibilitet for kunde og forhandler

I vårt smarte Store System finnes det både forpaknings- ocgh løsvektseksjoner. Å handle skrue i løsvekt er effektivt og smidig for kunden. Løsvektskuffene er enkle å fylle på. Våre forpakninger har alltid samme bredde for å passe inn i Store System. Takket være tydelige etiketter blir det enkelt for kunden å finne frem i hyllene.

Arvid Nilsson Store System

Rett skrue til rett miljø

På skilt, etiketter og hyllekantlister bruker vi fargekoding for tydelig å markere skruens bruksområde. Fargekodingen gjør det enkelt for kunden å velge rett produkt.

Arvid Nilsson Store System