Ny revolusjonerende treskrue i Miljøboks! – Arvid Nilsson
Arvid Nilsson träskruv

Ny revolusjonerende treskrue i Miljøboks!

Arvid Nilsson har den siste tiden utvidet byggsortimentet og fortsetter sin storsatsing på byggmarkedet. Etter grundig produktutvikling og mange tester lanserer vi en ny treskrue som slår det meste på markedet. 

Arvid Nilsson treskrue er unik. Den har en sagtannet gjenge med optimal sprekkreduserende effekt. Skruen har en svært skarp spiss og er ekstremt rask. Dessuten kan den brukes med plugg. En smartere skrue som presterer på topp i sammenlignende tester.

– Vi har hatt et nært samarbeid med snekkere, der vi har kartlagt og identifisert behov for å gjøre snekkerens daglige arbeid lettere. Vi har fokusert på hva som gir et lavt innskruingsmoment og hva som kreves for en flott finish uten sprekker. Vi vet ikke om vi skal kalle det for evolusjon eller revolusjon. Men vi vet at det blir et svært flott sluttresultat og at treskruen vår gjør snekkerens hverdag lettere, sier Andreas Franzén, Sales Manager hos Arvid Nilsson.

Treskruen finnes i et stort antall dimensjoner, for både innendørs- og utendørsmontering. Den leveres selvsagt i Arvid Nilsson Miljøboks, markedets eneste vanntette, gjenlukkbare emballasje i svenskprodusert papp. Med Miljøboksen vant Arvid Nilsson i desember 2019 verdensmesterskapet for emballasjeløsninger. 

Last ned produktark med informasjon om sortimentet.