Intervju med adm. dir. Annika Folkesson om det nye eierskapet – Arvid Nilsson
Arvid Nilsson företagsledning

Intervju med adm. dir. Annika Folkesson om det nye eierskapet

Arvid Nilsson Holding AB har kjøpt Arvid Nilsson fra Würth Group. Siden 16. oktober er det også klart at den nåværende selskapsledelsen går inn som hovedeiere i det nye selskapet. Strategien kommer i fortsettelsen til å være den samme, med fokus på helhetsløsninger og kvalitet.

Vi har intervjuet vår adm. dir. Annika Folkesson om det nye eierskapet, der altså selskapsledelsen nå blir hovedeiere.

Hvordan ser det nye eierskapet ut?

– Hovedeiere av selskapet blir den nåværende ledergruppen med meg selv, Jenny Björk, Andreas Franzén og Michael Peterson. I tillegg til dette har vi to eksterne eiere som også kommer til å inngå i styret.

Kommer det til å bli noen endringer for kundene?

– For kundene våre blir det ingen forskjell, alle administrative og avtalemessige opplegg er de samme som før.

Hva er de største fordelene med det nye eierskapet?

– Den største fordelen er at vi nå kan styre virksomheten fullt ut i den retningen vi ønsker og som vi allerede er på vei mot. Som et ledd i dette kommer vi for eksempel til å utvide vår kundeservice. Det nye eierskapet åpner dessuten muligheter for tettere samarbeid med kunder, der vår tidligere eier ble opplevd som en konkurrent.

Hva er akkurat nå ditt største fokus som adm. dir. og deleier i Arvid Nilsson?

– Den prosessen vi har vært i nå, har krevd utrolig mye tid og mye administrativt arbeid. Nå ser jeg frem til å jobbe videre med kjernen i virksomheten. Å fortsette arbeidet med å bli en like stor aktør på byggmarkedet som vi er på industrimarkedet.