Arvid Nilsson Store System i Bygmas nye flagskibsforretning i København – Arvid Nilsson

Arvid Nilsson Store System i Bygmas nye flaggskipbutikk i København

I vår ble Bygmas nye store proff- og logistikksenter Bygma København innviet. Flaggskipbutikken ligger ved Oliehavnsbroen – bare to kilometer fra sentrum av København. Her kan kundene kjøpe kvalitetsbeslag fra Arvid Nilsson både som bulk og i miljøvennlig emballasje.

Bygma København er Bygma-konsernets største hentebutikk og har et
stort utvalg av profesjonelle og bærekraftige byggematerialer. Sortimentet er først og fremst rettet mot profesjonelle kunder. Proffsenteret støtter opp om Bygmas strategi om å øke tilstedeværelsen i de store byene.

Her kan kundene enkelt finne det riktige kvalitetsfesteutstyret i Arvid Nilssons Store System, et smart butikkonsept der produktene vises på en oversiktlig måte etter produktgruppe og bruksområde.

– Store System er enkelt og oversiktlig både for oss og for kundene. Strukturen på reolene gir et godt overblikk over sortimentet, sier Isabella Krause Holbech Jørgensen, salgssjef Proff.

Butikksjef Christian Hassø mener at en av de største fordelene ved Arvid Nilsson Store System er muligheten til å selge skruer i løsvekt.

– Vi er virkelig glade for at vi kan tilby kundene våre festeutstyr i løsvekt. Det er enkelt for kundene å kombinere og velge det de trenger og veie det i kassen. Hvis kundene bare har behov for små mengder, trenger de ikke å kjøpe store pakker. Spill reduseres, for man åpner bare emballasjen og tar ut enkelte produkter. Dessuten har vi et godt overskudd på løsvekt, sier han.

Å selge i løsvekt er godt for miljøet, for det reduserer spill og unødvendig emballasje. På hyllene finner man også Arvid Nilssons unike og prisvinnende Miljøboks, en vannavstøtende pappemballasje som er enkel å bruke flere ganger. Å kunne tilby klimasmart emballasje passer godt til Bygmas omfattende klima- og bærekraftarbeid, som gjennomsyrer den nye butikken. Butikken er blant annet utelukkende bygd i tre, trucker drives av elektrisitet, og varer leveres med elektriske lastebiler.

Nå ser Christian og Isabella frem til å ønske flere kunder velkommen i den nye flaggskipbutikken i København. Kundene inviteres ofte til forskjellige arrangementer, som gratis frokost på tirsdager og gratis lunsj på torsdager.

– Vi tror på en økt tilstrømning av kunder. Vi har en fantastisk beliggenhet nær sentrum av København, og det er et område der det bygges og skal bygges virkelig mange boliger fremover.