Arvid Nilsson skjærer ytterligere ned på plastforbruket – lanserer ny blisterforpakning – Arvid Nilsson
Arvid Nilsson Blisterförpackning

Arvid Nilsson skjærer ytterligere ned på plastforbruket – lanserer ny blisterforpakning

For et år siden lanserte Arvid Nilsson Miljøboksen, en vanntett emballasje av kartong. Dette for å tilby byggemarkedet et mer miljøvennlig alternativ til plastemballasje. Nå tar Arvid Nilsson neste skritt for å redusere plastforbruket og lanserer en ny blisterforpakning av kartong og resirkulert PET.

«Vi ser at det er svært vanlig å bruke plastemballasje i byggevarehusene.  Samtidig som flere av kundene våre er bevisste og i stadig større grad etterspør mer miljøvennlige alternativer. Å redusere mengden av plast i emballasjen er ikke bare en måte å lytte til kundene våre på, men også en naturlig del av miljøansvaret vårt», sier Andreas Franzén, salgssjef i Arvid Nilsson.

Arvid Nilssons nye blisterforpakning er resultatet av et omfattende arbeid med å finne en løsning som inneholder mindre plast, og som samtidig er funksjonell ut fra de kravene som stilles til denne typen av emballasje. Den nye blisterforpakningen består av forside og bakside av kartong og en beholder av resirkulert PET. Emballasjen er lett å åpne og lett å gjenvinne.

«Plast har en svært negativ innvirkning på planeten vår. At vi nå kan tilby både en vanntett kartongemballasje i form av Miljøboksen og en blisterforpakning med betydelig mindre plast enn tradisjonelle blisterforpakninger, føles utrolig bra», sier Annika Folkesson, adm.dir. i Arvid Nilsson.