Arvid Nilsson og Solar samarbeider for å styrke posisjonen i markedet for festemidler – Arvid Nilsson

Arvid Nilsson og Solar samarbeider for å styrke posisjonen i markedet for festemidler

Solar og Arvid Nilsson AB har inngått en ny avtale. Avtalen innebærer at Arvid Nilsson blir ny konsernleverandør til Solar Norge.

“Vi er veldig glade for å kunne starte et samarbeid med Arvid Nilsson. Valget av Arvid Nilsson som konsernleverandør er ikke minst basert på Arvid Nilssons brede produktsortiment, som vil bidra til å gjøre Solar sterkere enn tidligere i alle segmenter, men spesielt i industrisegmentet, sier Niklas Åkesson, kategorisjef for verktøy, festemidler og forbruksvarer i Solar Norge.

Arvid Nilssons sterke lokale organisasjon veier tungt. Det samme gjelder Arvid Nilssons konsept for butikksalg “Store System”, der Arvid Nilsson er en anerkjent leder i bransjen, fortsetter Åkesson.

Både Arvid Nilsson og Solar setter bærekraftsarbeidet høyt på agendaen. Niklas Åkesson mener at det faktum at Arvid Nilsson ligger i forkant på dette området når det gjelder emballasje og logistikk, også har hatt betydning for valget av dem som leverandør.

“Alt i alt ser vi store muligheter i det nye samarbeidet og ser frem til å bygge en sterkere posisjon innen festemidler sammen med Arvid Nilsson, sier Niklas Åkesson.

“Vi ser frem til å samarbeide med Solar Norge, sier Annika Folkesson, administrerende direktør i Arvid Nilsson. “Solar er et ledende selskap innen bygg- og industrisektoren i Norge, der Arvid Nilsson har en sterk lokal tilstedeværelse. I tillegg passer vårt produktsortiment svært godt til Solars kunder. Vi er overbevist om at vi kan bidra til Solars suksess.