Arvid Nilsson får nye eiere – investerer i fremtiden – Arvid Nilsson

Arvid Nilsson får nye eiere – investerer i fremtiden

Arvid Nilsson Holding AB kjøper Arvid Nilsson av Würth Group. Selskapet fortsetter sin satsing på bærekraftige helhetsløsninger innen festemidler til bygg og industri, samtidig som det nye eierskapet gir nye muligheter. «Vi ser svært positivt på fremtiden», sier Arvid Nilssons adm. dir. Annika Folkesson.

Arvid Nilsson AB er Skandinavias ledende leverandør av festemidler til forhandlere. Siden 2008 er selskapet blitt eid av det tyske konsernet Würth Group. Når Arvid Nilsson nå forlater Würth Group, tar Arvid Nilsson Holding AB over Arvid Nilsson Sverige AB med datterselskapet Arvid Nilsson Norge AS.

«De siste årene har vi utviklet konseptet vårt og tatt steget fullt ut til å være en helhetsleverandør av festemidler til både industrien og byggebransjen. De satsingene vi har gjort innen sortiment, miljø og organisasjon, har vært fremgangsrike. Derfor føles det utrolig bra og motiverende å kunne fortsette å drive selskapet fremover med nye eiere», sier Annika Folkesson adm. dir. i Arvid Nilsson.

Det nye eierskapet åpner opp muligheter for større fleksibilitet og økt kundesamarbeid, men kommer ikke til å føre til noen administrative eller avtalemessige endringer for Arvid Nilssons kunder.

Annika Folkesson fortsetter, «Med et eierskap som investerer for fremtiden og som ligger nærmere vårt marked, ser vi svært positivt på fremtiden».