Industri – Arvid Nilsson

Industri

En av de eldste og mest anerkjente leverandørena av festemidler i Norden.

Etter nærmere hundre år i bransjen har Arvid Nilsson stor erfaring med å levere høykvalitetsprodukter til industrisegmentet. Basert på kundebehov utnytter vi vårt globale nettverk for å finne rett leverandør for spesifikke behov. Kvalitet og kompetanse kommer alltid først når vi utvikler våre leverandørrelasjoner.

Vårt industrisortiment omfatter:

Tre- och byggskrue Plateskrue – Blindnitter – Bolt, mutter, skive – Forankring og pluggByggbeslag

OneOff – Skreddersydde prosjektinnkjøp

OneOff er Arvid Nilssons konsept for å forenkle kundenes prosjektinnkjøp og kjøp i større volum.

Med kundens kravspesifikasjon som utgangspunkt tar vi hånd om hele kjeden. Vår OneOff-gruppe har unike forutsetninger for å utvikle den beste løsningen for kundens prosjekt.

Slik hjelper vi deg å få avtalen i havn
Arvid Nilsson projektinköp

Øk omsetningen med Arvid Nilsson Store System

Økt omsetning, lettere å finne og mer orden i avdelingen for festemidler. Arvid Nilssons StoreSystem sparer tid og setter fart på omsetningen.

Store System i din butikk
Arvid Nilsson Butikslösning

Vi sikrer kvalitet i alle ledd

Vår kvalitetsstyringssystem er tredjepartssertifisert i samsvar med ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001.

ISO 9001-sertifisering innebærer at vi arbeider i henhold til et kvalitetssystem som garanterer en høy og jevn kvalitet på vårt arbeid og våre produkter.

ISO 14001-sertifisering innebærer at vi arbeider løpende for å forbedre vår miljøpåvirkning.

ISO 45001-sertifisering innebærer at vi arbeider løpende med å sikre at arbeidsmiljøarbeidet utføres strukturert og systematisk i hele organisasjonen, fra selskapsledelsen till den enkelte medarbeider.

Achilles / Sellihca-sertifisering gir våre kunder i offshoreindustrien en garanti for vår pålitelighet som leverandør og en garanti for at våre produkter holder høyeste kvalitet.

 

Våre ISO-sertifikater

Arvid Nilsson Miljøboks – Et bærekraftig alternativ

De fleste av våre produkter emballeres i vår unike Miljøboks. Miljøboksen er helt og holdent fremstilt i kartong som kommer fra den svenske skogsindustrien.

Den smarte konstruksjonen gjør at vann og fukt ikke kan trenge inn i kartongen. En laminert overflate gjør emballasjen vanntett og samtidig gjenvinnbar som papiremballasje.

Miljøboksen kan lukkes igjen og tåler alle værforhold. Dessuten er den lett å komprimere når den er ferdig brukt, noe som gjør at den tar betydelig mindre plass på byggarbeidsplassen enn en ferdig brukt plastemballasje.

Les mer om vår Miljøboks
Arvid Nilsson Miljöbox