Bygg – Arvid Nilsson

Bygg

Bredt tilbud av kvalitetsinnfesting for alle miljøer

Arvid Nilsson tilbyr et komplett sortiment av festemidler til byggebransjen. Her finner du omsorgsfullt utvalgte produkter som tåler tøffe værforhold og andre egenskaper som det skandinaviske markedet krever.

Vårt byggsortiment omfatter:

Tre- och byggskrue Plateskrue – Blindnitter – Bolt, mutter, skive – Forankring og pluggByggbeslag

Arvid Nilsson Miljøboks – Et bærekraftig alternativ

De flesta av våre produkter emballeres i vår unike Miljøboks. Miljøboksen er helt og holdent fremstilt i kartong som kommer fra den svenske skogsindustrien.

Den smarte konstruksjonen gjør at vann og fukt ikke kan trenge inn i kartongen. En laminert overflate gjør emballasjen vanntett og samtidig gjenvinnbar som papiremballasje.

Miljøboksen kan lukkes igjen og tåle alle værforhold. Dessuten er den lett å komprimere når den er ferdig brukt, noe som gjør at den tar betydelig mindre plass på byggarbeidsplassen enn en ferdig brukt plastemballasje.

Les mer om vår miljøboks!
Arvid Nilsson Miljöbox

Øk omsetningen med Arvid Nilsson Store System

Økt omsetning, lettere å finne og mer orden i avdelingen for festemidler. Arvid Nilssons StoreSystem sparer tid og setter fart på omsetningen.

Store System i din butikk

OneOff – Skreddersydde prosjektinnkjøp

OneOff er Arvid Nilssons konsept for å forenkle kundenes prosjektinnkjøp og kjøp i større volumer.

Med kundens kravspesifikasjon som utgangspunkt tar vi hånd om hele kjeden. Vår OneOff-gruppe har unike forutsetninger for å utvikle den beste løsningen for kundens prosjekt.

Slik hjelper vi deg med å få avtalen i havn
Arvid Nilsson projektinköp